.

Allt va jobbigt igår. bestämde med emil att vi skulle ta en paus asso va va tillsammans men va lixom ändå bara kompisar. Vi klarade det i ca fem timmar sen gick det inte längre. Så skrev inget igår, men orkade faktiskt inte det, va med erika. Så åkte vi runt lite med bussen solade åt på donken osv. Sen stack vi till kinnarps och kollade på 97or som spelade match "JÄTTE"kul. Hv vann iaf med 10-3 mot troja. Sen idag så åkte jag och emil till june och hämtade mina biljetter, ska ju ttill pappa. Efter det åkte vi till han och sen till någon tatueringssak. Han hade bokat tid och så men sen fick han inte längre så köpte jag en töjning 0,5 mm väntar ju fortfarande på mina 0,8or. Sen tog jag bussen till erika hämtade min väska och sen åkte jag hem och  nu ska jag vell packa. Så imon blir det förmodlingen ingen uppdatering förns på kvällen ska åka tåg och buss från 10.15 till 19.55. Snacka om att jag kommer somna men nu kan jag inte skriva mer. PUSSHEJS

.

Sitter och kollar på robinsson nu har  varit i stan och handlat och lite så. Fick min väst idag kan lägga in en bild imon på den. Varit en mycket chill dag i skolan idag eller aa det känns som att det vatt det iaf. Får se hur jag gör på lördag en massa tjat från folk om saker vi ska göra och fortsätter det så så skiter jag i allt och stannar hemma och sover. Usch mår inte alls bra vill till pappa nu men åker inte förns söndag :(

humm

Tror att det börjar bli dax att sova nu. Gick faktiskt in på barbarellas sida nyss och beställde två nya töjsmycken och hoppas att dom kommer denna gången beställde för ca en och en halv månad sen men dom har inte kommit är så får jag dom är det la bara att skicka tillbaka det. Beställde en svart och en vit så kan jag ju byta ifall jag känner för det. 8mm är den tänk om jag spräcker örat men om jag ska va ärlig så tror jag inte det hade tänkt göra lite i taget. Kommer förmodligen få det när jag är hos pappa men då får jag vell be mamma att hämta det ifall det blir så. Så kanske jag iallefall kan börja när jag kommer hem.
Ska bli så sjukt skönt att sticka till pappa nu i en vecka har saknat pappa, jenny och djuren sjukt mycket. Det är ju snö där så det kanske blir lite snowboard men det är inte säkert än.
I år ska jag fira nyår hemma för första gången på kanske 6 år eller något. Både roligt och tråkigt på samma gång. Har blivit som en del av hela nyåren att gå ut till sloggboden vid tolv sitta och prata med alla grannar och kolla på fyrvärkerierna och fackeltåget osv. Men hede tänk fira med Emil i år, men sen så frågade amanda om jag ville vara med och fira med klassen och nu vet jag inte hur jag ska göra. Känns nästan som att jag vill åka till pappa iallefall då slipper man allt detta behöver inte tänka på hur man ska göra. Men jag vill ända vara hemma. Men aja nu ska jag inte tänka på det mer är ju två månader kvar tills då. 

Nu ska jag nana en stund PUSShej :D


volumeshampoo ?

Tillbaka från ica nu. Fyfan vad det regnar och kallt är det oxå.


köpte detta oxå vill ha mer volym på mitt hår så ska tästa ifall dom funkar, Mitt hår ser alltid så platt ut annars och börjar bli sjukt tött på det nu. Innan har jag använt blondeshampoo och sen har jag tatt i Nivea diamondgloss spray och mousse och Lanzas volumepulver och urbanvax. Men känns som att det sliter som satan på håret. Hoppas att jag kanske inte behöver använda allt det längre :)


smarties

Mamma kom precis hem med en sån där smartiessak och snart ska jag åka ner till ica med mamma köpa grönsaker sen ska jag gå tillbaka och sen springa en sväng.


hahah vadå ruffs ;)

dagens låt

Cheryl Cole ft Taio Cruz - Stand Up
Låten som spelats i min mobil sen klckan halv två och nu är det på datan. Har haft den väldigt länge men började lyssna på den för kanske en vecka sedan. Men nu är jag seriöst fast. Fast antar att man inte ska lyssna på en låt för många gånger för då tröttnar men. Men det är svårt att låta bli.




Så ska försöka lägga in en låt varje dag. Kanske missar det någon dag men jag ska värkligen försöka



tjugosjundeoktobertvåtusentio

Började klockan tolv idag och sen slutade vi vid ett. Stack till molly på morgonen oxå fixade vi lite med intervju saken och sen tog vi bussen till skolan. Fyfan vad dagen gick fort bara att komma dit göra klart kolaget och sen hem igen. Fast vi fick sitta och vänta på 27an i typ tjugo minuter när det regnade. Men det blev ju många dryga och fina bilder i skolan iaf ;)
GRATTIS Joel 15 år idag :D






(y)

har ju köpt lite saken både denna och förra veckan men har inte alltid tid att lägga in bilder på det direkt så tänkte att lägga upp bilder på det nu ist så kommer allt på en gång :)


 

Dagens



nu ska jag gå till molly så skriver mer typ ikväll



nya naglar


goonatt

Kom nyss hem från Molly skulle ha sovit där men hennes bror hade blivit sjuk så blev inte så. Vi har iaf gjort klart en intervju med hennes mamma (skolarbete). Så imon är vi lediga till klocka 12 och då ska jag va hos molly vid 10 oxå ska vi kanske till hennes mammas lokal och ta lite bilder ifall hennes mamma är där då. Så är det bara till skolan göra ett kollage om intervjun och sen slutar vi. Sån sjukt chill dag LOVE IT.
Men nu ska jag nana pusshej

Tiden då man aldrig behövde oroa sig för någonting

mollyhjärtajulia

Är med molly nu och vi skulle ha pluggat men nu är det ju så att jag tog med fel sladd till min data men det är ju mollys fel för hon sa inget (a). Så då drygade vi oss med mammas kavajer och über snyggt smink ;)








vrid på huvvet



.

försovit mej för första gången i nian. Ändå rätt stolt över mej själv för att det är den första. men bussen går 9.27.
Efter skolan ska jag va  med molly intervjua hennes mamma för ett arbete i skolan och sen sova hos henne :). Måste fixa mej  nu. PUSSS

EvaochAdam

starta evaochadam slänga sej i sängen på en spikmatta känns det lockande ? JAAA det får avsluta innan det är dax att sova




jag älskar dej !

Kännde att jag måste berätta hur mycket jag älskar emil. Vi bråkar rätt ofta fast aldrig några ricktiga bråk surar i typ tio minuter sen är allt lungt.
Han är faktiskt den första som jag värkligen älskar på detta sättet. Han är snäll, söt, underbar, rolig och otroligt omtänksam. Om jag bara pratar som om jag inte vore glad så blir han orolig. Han är en sån alla behöver en som alltid finns där precis som en vän man står väldigt nära fast ändå på ett annat sätt. Han är den som fått mej att börja gå skolan. Anlednigen till att jag inte stannar hemma. Jag blir sur för han tjatar jag tycker han bryr sej för mycket men det bevisar bara att han värkligen älskar mej. Vi har snart varit tillsammans i fem månader det skulle varit åtta om jag inte gjort så otroligt dumma beslut. Två beslut som jag aldrig kommer förlåta mej själv för. Du och alla andra säger att vi passar så bra tillsammans från början trodde jag det inte. Men har kommit på att vi är så olika så att vi passar perfect är man för lika kommer det aldrig att funka.
Du är min prins och jag älskar dej nu och föralltid
Emil jag älskar dej över allt annat


underbar dag

En väldigt rolig kväll med molly och felicia blev det. Många skratt mycket bilder och otroligt söta små muffins. Finns det något bättre än rosa saker? Det tycker inte jag iaf. Glasyren blev omgjord ett antal gånger men tillslut så blev det bra. Först tästade vi med äticka i INTE värt att tästa, vi hade typ två drobbar i och fy vad surt det blev. Men jag antar att misstag gör att man blir bättre, Man lär sig om sina misstag om man säger så. 
Molly och Felicia skulle baka någonting till lucian som dom ska ha i skolan. Så skulle det bli chokladmuffins Så gjorde vi en trippel smet och sen såg Molly att det inte fanns några formar. Då hällde vi ut smeten på en plåt också blev det en mega stor kaka. Sen fanns det smet kvar och då säger Molly "Jag vet vi tar det i knäckformar". Så började vi hälla upp smeten i dom där jobbiga små formarna. Men tillslut blev det faktiskt bra.
Som sagt det finns inget bättre än små, rosa och söta muffinsar.















Mycket bilder men så är det när man har supersöta vänner och massor att visa;)

fuldans.se


HAHAHAHAHHHAAHAHH

---

Gick till stallet med Felicia idag och fixade hos hennes häst. Sen tog vi bussen hem till mej oxå pratde vi en massa typ. och nu pratar vi igen
Väldigt nödvändigt inlägg jag vet ;) <3


Jag kan klaga ;)

Fy fan tror faktiskt att det är dax att sova en stund snart. Orkar inte vara vaken längre.
Har varit hos emil hela dagen idag och kollat på film inte så jätte bra filmer me aa. Imon ska jag nog leka med felicia ifall hon kunde men hoppas kan man ju alltid.
Gud vad ont i magen jag fick nu på en gång snacka om jobbigt :( Känner att detta har varit klago dagen har klagat på iprincip allt. Det säger iallafall emil.
Imon är det skola då, saknar det inte. Men snart ska jag till pappa i en vecka :) Hoppas det är snö kvar satt jag kan ta ett par åk med brädan. Äntligen få träffa kissen och hundarna igen. Min halvmamma har tatuerat sej idag eller så va det igår snobbens tassavtryck och sen hans namn, supergulligt.

PUSSSSsHEJ


problem med rubriker

Tog bussen till emil vid tjugo i tolv oxå när man kommer fram han ba vi ska med nästa buss måste äta en pizza. Snacka om jobbig pojk ;o Men nu tog jag hans data en etund för han skulle duscha ;p
Sen ska vi vell typ kolla film eller något, funderar på att ta zumban ikväll vid 6 ifall jag orkar

goomorron

Nyss vaknat och kan värkligen inte somna om. Hatar det för jag är trött men orkar lixom inte sova igen. Så funderar på att fixa lite på rummet för det ser ut som jag vet inte vad.


goonatt

sova en  etund nu för imon ska jag till min älskling eller aa senare idag blir det ju.
PUSSPUSSPUSS

Hej

Så hemma igen då. Höll på mycket längre än jag trodde att den skulle. Men den va faktiskt bra, fast först när vi kom dit så fick vi värsta dåååååliga platserna asso dåligare lär inte ha funnits det ända jag såg va massa högtalare. Sen va det en som kom och ba ni får sitta vart ni vill för att ni fick dom platserna. Så då bytte vi och där såg man hur bra som hälst.
Aa den va typ som filmen fast lite mer aa typ asso inte samma låtar. En av dom handlade om att olla saker/personer. Det var inte riktigt samma saker som hände i filmen häller. Men den var bra iallafall.
Och nu funderar jag på att lägga mig i sängen och kolla på film. Har bara såna problem att komma på vilken jag ska se men så är et alltid :(
Aja ska iaf gå och försöka sova nu skriver sen om jag inte somnar
 pussss

fix;)

Mamma och Jossan kom nyss hem så satte vi oss och åt lite och nu är det vell dax att börja fixa sig. Har inte kollat kläder eller någonting än. Torkat håret har jag inte gjort häller. Har inte gjort ett skit denna morgonen förutom att blogga.
Skriver något innan jag åker :)
Pusssss hej


grease

Ikväll ska jag på grease (stavning?) Vi har bord på Jensens klockan fem hade tänk träffa min älskling en liten stund idag men som det ser ut nu så hinner jag inte ;(
Måste duscha, städa, blogga, fixa håret, kolla om det går laga ett par av mina byxor och smika mej.  
Aa men får träffa han imon annars. Hoppas faktiskt att vi inte har såna problem som jag och mamma hade när vi va på buddy holly att hitta våra platser.

plugg på donken

denna veckans uppdatering har ju sugit så måste lägga upp lite bilder från när jag och molly va på stan och pluggade och drack chailatte.
Som sagt så har vi ju ett arbete vi måste lämna in till syslöjden där man ska skriva om ett märke , en designer eller om ett klädesplagg. Så jag och molly åkte till a6 satte oss på donken och skulle börja skriva om coco chanel så fick vi ta hennes ipod och gå in på wikipedia oxå märkte vi ju att allt stog på engelska snacka om jobbigt eftersom att jag skulle försöka översätta det ;o Men vi kom en bit iaf och vi ska fortsätta någon annan dag :)





vi kan se söta ut om vi bara vill ;)


.

Det var ett tag sen jag skrev nu. Har haft fullt upp med skolan och sen har jag haft annat för mig på eftermiddagarna. Men ska börja skriva ett inlägg varje dag igen.
Igår så åkte jag och molly hem till mig efter skolan fixade lite saker och sen gick vi hem till henne. Vi chillade lite hemma hos henne och framkallade massor av bilder. Sen vid halv åtta gick vi ner till ica köpte dricka och massa sånt. Sen vid åtta åkte vi hem till amanda, när vi kom dit så gjorde vi mat och när vi satt och åt så kom felica :D Oxå gick vi till amandas rum och tog bilder och fy fan vad kul vi hade amanda och felicia åt sura godisar och "åt" megaostbågar och jag och molly skrattade satt aa ja vet inte vad.
Blev lite bilder iaf :)




sen blev det massa superfina bilder på felicia.

erik

Erik har blöja så han kan bajsa när han vill. Det va han som sa det
 

goonatt

sista inlägget för dagen ;)
Nä nu är det dax att sova imon är det skola ska försöka att inte försova mej :D

pusspuss sovgott

OMG

Lovar att den bara är tillfällig är så sjukt trött så nu vill jag bara sova. Gör en mer ordentlig imon fall jag har tid vet inte om jag kommer orka. men nu ska jag göra en macka fixa ansiktsmask lägga mej i sängen och kolla på en film :)

---

så ska sätta mej och göra en ny header nu :D
det behövs faktiskt ;o

emilhjärtajulia

Jag saknar min älskling otroligt mycket, han är världens underbaraste kille skulle aldrig byta ut han. Även om jag är väldigt elak mot han ibland så älskar jag han över allt annat. Förlååt älskling. Men jag vet att du älskar mej oxå :D hoppas det iaf.




supersssöta

sååå :)



alla bilder ser fan likadana ut :(

jahaja

Kom hem för en liten stund sen. Träffade fanny och Rasmus på bussen oxå gick fanny av sen för hon skulle åka med yngve sen när jag och rasmus skulle gå av bussen satt han och pratade om massa eller han pratade ;) så missade vi att gå av bussen. Oxå fick den stanna typ efter 200 meter så det blev en liten extra promenix men det behövs ju ;)
Imon är det skola igen då så sjukt träkigt. Möte med rektorn har man med snacka om att man får damp. Sen efter skolan ska jag leka med erika oxå ska vi in till kinnarps men vad vi ska göra där det kan ni la ta och fundera på :D
Min kusin spelar ju fotboll så kannde att jag skulle vara lite snäll så köpte strumpor och linnen av han (dom säljer newbody) men sånt behövs ju alltid :)

Erika håller p åatt skicka massa bilder från idag får skriva ett till inlägg med alla dom bilderna sen när jag fått dom :D

läppstift ;)

Är med Erika. tog bussen till ica innan och köpte cola och chips. Och nu har vi drygat oss med rött läppstift, über tufft. Och så kollar vi på ensam mamma söker.
Skriver med sen :D




goomorgon

Jag har seriöst problem med morgonar kan värkligen inte sova längre bara fatt man blev van vid att gå upp tidigt när det var prao. Men får la göra det bästa av situationen och gå och duscha nu när ingen annan är vaken så behöver man inte strässa med att fixa sej idag. Satte på tven och nu va det amazing race så ska kolla på det och sen duschen. Otroligt kul ;)


cola och vindruvor

med cola och vindruvor är fan livet perfect. Fatta att leva på det okej det skulle aldrig funka men asso tänk om fy fan va najs det hade vatt. Kollade nyss på uptown girls så jävulskt bra är den. Jag vill ha en rosa minigris fatta coolt. Emil har lovat att jag ska få en ;) Får jag ingen av han köper jag en själv. Så sjukt söta är dom.
Pratade nyss med min plutt en stund han va lika seg som jag, satt och kollade på film helt själv så tyckte han att jag skulle komme känner mej super elak men orkar faktiskt inte. Funderar på att sova snart men så säger jag alltid men kan aldrig somna har för mycket annat för mej.
Ska förmodligen leka med erika på måndag. Va ett tag sen jag träffade henne nu :) Blir vell en sväng p åstan eller kanske träning på friskis om inte så lurar jag la med henne ut och springa. Okej kanske inte lurar men tvingar. Jag vet jag är väldigt snäll långt långt där inne ;)


;)

hahhaha xd


and the winner is

tobbe och marko
aa inte vad jag hoppats på men det funkar vell ;p Dom va vell inte dåliga men det fanns  många bättre


pälskragen

har nyss beställt en pälskrage hoppas det inte tar såå lång tid innan jag får den det stog fyra till fem dagar så hoppas värkligen det stämmer. Men min kära mormor har just stickat klart en halsduk till mig och jag ska åka och hämta den imorgon. Det behövs värkligen nu för på morgonen är det så sjukligt kallt så man tror man ska dö :o
Men tycker faktiskt att det ska bli vinter nu iställett för att det ska va svinigt kallt på morgonen och sen hur varmt som hälst på dagen. Så tar man på sig vinterjackan och sen vet man inte hur fan man ska göra när det blir varmt. Men jaja eller så kan det ju bli sommar hela året runt. Det funkar oxå


morgan alling

Han är ju så sjukt tuff. Snacka om att inte vara rätt för att skämma ut sig asso inte så kontigt kanske han är la sån men ändå :)




hoppas han vinner ;)

om mej i bilder


ingen rubrik

Börjar bli trött på det här med att handla på nätet
Köpte en väst för någon vecka sen det ska inte komma förns om 5 veckor
sen köpte jag töjning till mitt öra den skulle kommit efter sju dagar och betällde för ca en månad sen
Sen aa hade knappt förväntat mej något annat. Hoppas det kommer någon gång iallafall.

Tror jag är sjuk eller något är så sjukt trött och somnade hur tidigt dom helst igår. Har inte orkat göra ett skit idag, eller jo jag och mamma gick till ica och handlade innan. Men tror bara jag ska kolla på film ikväll med mamma, kanske springa en sväng och imon är det ju träning ZUMBA och BASIC (tror det stavas så) sjukt kul är det iallafall men även jobbigt. Fast det måste det ju va annars är det ju inte träning.
Jag vann på monopol innan! Ljuger inte :)

Skrev i typ förra inlägget om mej och erika hittade en film på oss när vi va i sälen och en annan gammal 
PINSAMT

 
visst är vi söta HAHAHAH

isthe/istee hur fan det nu stavas ;P

 tog med datan upp tästade det röda läppstiftet kollade på fucking åmål och nu gjjorde jag nyss en isthe. rätt gay men sjukligt gott :D Ska nog snart lägga mej i sängen kolla film dricka isthe och cola :D


kallt vatten
gott the
liten bit citron
liten bit lime

fast jag tar ut limen och citronen efter ett litet tag

last day

Sista dagen på praon idag :( men man får ju en lapp där det står hur man skött sej osv. Längst ner på lappen stog det "behåller hennes kontaktuppgifter för ett eventuellt fortsatt arbete hos oss" så typ hjälpa till i mellandagarna också. Skit gött faktiskt. Har iaf haft otroligt roligt under prao veckorna. Har fått prova på mycket olika saker, jag förväntade mig bara att få plocka disk men så blev det inte :)

Efter praon gick jag på stan en stund var tvungen att köpa lite hårnålar och klämmor. Sen tog jag bussen till emill och va hos han en stund men va sjukt trött, så åkte hem vid typ sju igen för hade tänk sova men sen på väg hem så blev man självklart pigg igen :o. Så chillar bara vid idol och ska nog snart gå och sova och hitta på någonting imon ist.

sjuuukt bra låt



Måste bara säga att jag trodde inte att det fanns några med "fjårtisstilen" kvar asso toffsar till låren löshår i fel färg ner till rumpan för mörk foundation vitt vid ögonen och för små kläder men såg faktiskt två stycken idag. Förstår inte hur man kan gå klädd så, jag hade det sommaren 08 men det var ju ett tag sen nu. Helt ärligt så vill jag bara klömma allt om det bort med alla bilder osv. Såg massa bilder på mej och Erika när  vi skulle till min pappa och väntade på bussen eller tåget vet inte vilket men iallafall så hade vi röda jackor failat löshår tights fp skor runda vita solglasögon och för mycket och för mörkt smink. Jag höll på att dö fyfan vad jag skäms tänk att vi såg ut så hela vägen från jönköping till sälen. ALDRIG MER säger jag bara.


USCH !



juliagoesnörd

hittade min kub och nu jävlar ska jag lösa den på inte mer än en timme, ska fan läsa mej att lösa den så där fort. Vet hur man fusakar med den men ska inte göra det när jag lär mej göra det fort så ska jag filma och bevisa att jag inte fuskar. Känner mej som en jäkla nörd, det är jag och min kub ;)


yeah nu jävlar :D

rött eller rosa ?

Imon är det sista dagen på praon. Tråkigt som fasen att behöva gå till skolan igen. Fast ska bli kul att träffa alla oså igen. Men aja kom hem för ett tag sen och nu orkar jag inte göra någonting faktiskt. Gick på stan en stund när jag slutade köpte ett rött läppstift, får se om jag kommer använda det kanske blir så någon dag. Har bara använt rosa innan men måste ju tästa något nytt. Funderar på att springa en sväng sen eller så tar jag longboarden en sväng ut på småvägarna. Va ett bra tag sen jag åkte nu börjar lixom bli lite kallt ute för det. Mamma ska snart iväg på typ någon heminrednings sak så jag ska sova en stund och sen springa, MÅSTE göra det :D
Ska träffa min plutt imon får se vad vi hittar på. Chilla kanske eller så träffar vi vell annat folk. Han fyller snart år och måste seriöst komma på något att köpa till han, men har inte en jävla aning ska in med molly till stan och kolla skor någon dag så får fråga henne vad hon tycker så får vi vell kolla på det då.
Men ska kolla på fucking åmål nu oxå skriver jag mer sen
PUSSPUSS


sjukt gammal bild på mej och molly
PRINSEN OCH PRINSESSAN


run bitch run

skit trött är jag :o
känner att jag alltid är trött när jag ska skriva xD
får vell försöka sova bättre på nätterna ist

hade sjukt kul på praon idag
säkringen aller vad det heter kan gå fem gånger i rad
funkar jättebra

tog iaf bussen hem vid tre slutade tjugo över två men gick en stund på stan och kollade på skor
sen när jag kom hem så städade jag
och nu har jag precis vatt ute och sprungit
dax att dejta duschen nu:)


duktig jag är


godnatt

Ska nog försöka sova snart men är inte trött än. 
Klockan står på halv sex , kommer aldrig orka gå upp imon.
 Men när jag har slutat imon ska det bli skönt att bara åka hem och sova. 
Fast precis när jag skrivit det kom jag på att det är ju träning imon. 
Tänkte skita i det men har hoppat över tre gånger nu så måste fan börja träna igen nu. 
Fast det bästa med att träna är att man bara behöver duscha och sen direkt ner i 
sängen.
  för äta orkar jag aldrig när jag tränat. 
Nä men nu ska jag sova ;) pusspuss

sjukligt trött

orkade inte skriva någonting på morgonen men jag gör det ju nu ist :D
försov mej på morgonen så vaknade tio minuter innan bussen gick
hade sjukt kul på praon idag , inget gick riktigt som det skulle
undra om det finns någon som gillar spindlar ?
och lägger killspindlarna oxå ägg ? :o
på 2000 så går proppen typ eller alla lampor släcks
sen är det ingen idé att testa igen för då händer samma sak
hahah förmodlingen ingen som fattar men det gör jag :D

när jag slutade tog jag bussen till min plutt
så kollade vi typ film och pratade om massa skit
sen tog jag bussen ham vid typ sju
oxå gjorde jag mat när jag kom hem
massa grönsaker och kyckling :)

Erika hoppas det löser sej
och om ni inte träffas och pratar så säger du till mej :D
HAHAHHAHA


:D

Så det var ett tag sen jag skrev nu
men har praoat på bernards city och så fort jag kommit hem har man typ somnat
det är otroligt kul att praoa där
mycket att göra så tiden går aldrig långsamt

idag slutade jag halv tre och då åkte jag direkt till emil
så kollade vi på flightplan så jävla bra är den har sett den typ 100 gånger och den är fortfarande lika bra

men ska försöka skriva ett inlägg från mobilen på morgonen när jag är på väg in till stan för då har jag iaf tid för det :)



ingen rubrik

tror att jag fixar detta senare
tar sjukt lång tid att hitta rätt koder oså
så det får bli något jag fixar inatt ;p

men har iaf varit på a6  idag med mamma och handlat
så kollade  vi lite på ikea på möbler till mitt rum
sen köpte vi garn , messade mormor för några dagar sen och frågade om hon kunde sticka en halsduk till mig och hon svarade faktiskt på messet och sen ringde hon och berättade att det var det första smset hon någonsin skrivit. dukig hon är ;)
sen åkte vi hem och sen dess har jag suttit vid datan
men imon ska vi till mormor lämna garnet och fika
kolla på bilder tror jag oxå att vi ska göra för hon kom nyss hem från italien

pusshej


:D

NY DESIGN PÅ VÄG


;(

fick byta blogg igen
men tror jag råkade ta bort något på förra för det såg inte ut som det skulle när man skulle ladda upp bilder oxå
men nu funkar det och här hoppas jag kunna stanna ;D

RSS 2.0