hjäälp

Äta macka med rött läppstift funkar inte jätte bra faktiskt :(

hejhopp

Vatt i stan med molly idag sen hem till mej oxå kom felicia så har vi ätit och asso aa gjort massa skit. Nu kollar vi på fångarna på fortet.
älskar min markus så sjukt mycket

goonatt

Sitter och kollar på not another teen movie eller vad den nu heter. Rättså dryg film måste jag ju säga. Gick ner och åt pizza innan med Jossan (y). Sjukt gott faktiskt ;) HAHAHAH Ne men nu ska jag sova :D 

PUSSS

hahah

7000 dryga bilder. Negerbollar. Film. Pizza. Pärlsocker
kunde dagen blivit bättre ? svårt att tro :D

kan inte dagarna gå snabbare ?

Kollar på 17 again men jossan. Tråkigaste filmen jag sett på länge seriöst fattar inte att jag fortfarande kollar på den. Så sjukt tråkig.
Såg nyss på facebook att våran hund kanske ska få valpar :D Får hon det så va det inte meningen att det skulle bli så. Men Jenny tycker att det är dax att kastrera quoma satt det inte blir några mer valpar. Plus att Troja nästan dog sist jag va med när hon fick valpar och det vill jag värkligen into ;o För hon är seriöst den underbaraste och snällaste hunden som finns. Tycker att det ska bli lov snart så jag slipper jönköping ett tag. Orkar inte med all skit här. Fast bråkar ju med pappa så kanske inte blir mycket bättre i sälen heller men hoppas kan man ju alltid. Nej måste kanske messa/ringa han och säga förlåt fast grejen är att jag har lixom inte gjort fel. Inte enligt mej iaf jag sa bara som det va. Men om jag säger förlåt kanske allt är lugnt igen. eller ? Jo men så måste det ju vara.
Troja och Quoma
Sen har vi ju snobben och polaris med. Men asso aa :D

trååkigt

snacka om att vissa saker betyder att man har för mycket tid som man inte gör ett skit på :o

Hej

Vatt i skolan en stund idag. Försov mig (a) Men jag åkte dit iaf. Ikväll ska mamma iväg så jag får klara mig själv med min syster. Hur ska detta gå ;o Hahah ne men det kommer nog gå skit bra.
Imorgon är det fredag :D Sska la va med markus en stund då iaf. Men måste till stan efterskolan och köpa busskort så får träffa han sen efter det. Så hoppas jag att han vill kolla på saw fyra och fem då.
Nej nu ska jag städa och sen försöka sova en stund är så sjukt trött

världens bästa karlsson

Sitter och kollar på karlsson på taket med erika :) Så bakade vi muffins innan med (y) HAHAHAH


saknar sommaren ;o

solsidan och nya naglar

Sitter och kollar på solsidan nu (y) Så sjukt kul. Fixade nyss ett par nya naglar med. svartglittriga.





Känner att jag måste städa mitt rum nu. Ser faktiskt ut som fan. Sen måste jag kolla mina filmer oxå asso aa skit samma ni fattar ;p Hänga upp alla kläder JOBBIGT. Ska försöka hinna med aerolates eller poweryoga oxå. Kommer nog bli jobbigt att hinna allt men jag klarar det sså FUCKU :D

hjälp :(

ska sätta upp typ 50 bilder på en av min vägg. har satt upp 10 och redan tröttnat så nu får det bli en film och sen fortsätter vi igen (y) .
Ska framkalla lite mera bilder nu med så att jag får alla bilder från mallorca snart. Skulle fixat det förra året men orkade inte sen (a).

klart ! :D

nu är det en tunnel i örat ist :D Känns sjukt bra att slippa dom dära snurrarna iaf ;)

sjuk ??

Är så sjukt trött och fryser som fan tog nyss på mej en fet tröja så blev jag hur varm som helst ist tog av mej den och nu fryser jag igen ;o feber på väg ? Skulle träffat markus imon men det blir nog inget med det om  jag inte mår bättre imon. Så nu blir det vell bara att lägga sej i sängen kolla på film och hoppas det är någon som är social på sms eller något. Lånade min kära mammas mobil eftersom mina sms är slut nu så kan bara messa med er som har 3. Men jag får la klara mej nu i en vecka sen kan jag messa med min mobil igen. Känns väldigt långt dit men jag överlever nog.
L.A Gigolo , Prom Night , The Happening och All The Boys Love Mandy Lane
Jag kommer nog inte klara att hålla mej vaken första filmen ens men det får vi la se sen ;)
PUSSS

heej

Dålig uppdatering jag vet (a).
Igår blev en sjukt kul kväll med erika och emil. Tog massa fina bilder kollade på livet enligt rosa och massa skit. HAHAH jo men det va sjukt kul iaf :D
Va och hämtade mina saker från barbarella eller vad det nu heter idag. Så nu är det sista töjsaken och sen får det bli tunnel och plugg (y)
Sen kom markus en stund oxå kolla vi på film ochså. älskar han SJUKT mycket.
JAG ERIKA OCH EMIL :DDD
den blir bara större och större (y)

tråååkigt :(

Just nu 


.

Vaknade för en stund sen ska vell köra 30 minuter crosstrainer snart.
Igåg träffade jag markus en stund på kvällen. Så kolla vi film och snacka om massa oviktigt skit ;) Sen när jag följde med han ut och vänta på bussen kastade han en snöboll i ansiktet på mej (y) Snäll pojk det dära.
Vid fyra ska jag till mormor och fira försenad jul HAHAH Ne men mina kusiner kom hem från thailand för inte så länge sen så nu ska vi fira jul med dom oxå. UTAN julmat. Snacka om skönt att slippa det iaf.

måste fixa en ny header idag oxå känner jag :D

MOLLY BARA SÅ DU VET SÅ VÅGAR INTE JAG DET PÅ FREDAG !!

..

Jaaah! tyckte att min dag va skit bra idag. Oxå  nu på kvällen förstörs allt. Hur fan orkar du

goonatt

Vatt med markus nu han gick för en stund sen. Seriöst han har sveriges lamaste humor. Skit kul för mej nää inte direkt :( Hahah jo men det är la bra (y)
Nä nu måste jag fan sova. PUSSHEJ

hahah

Kände att jag var tvungen bara så (a)

fjååårtis

Skolan började ju igår faktiskt rätt så gött. Ny skola som är rätt fin så men asso typ hela min klass tycker det va rätt onödigt att köpa ett biljardbord för 35000 som förmodligen inte så många kommer använda. Men det blir nog bra det. Imon ska halva klassen på teater jag orkar inte följa med di t så jag valde att stanna kvar i skolan ist.
Om en stund kommer Markus hit :D 
och imon ska jag va med fanny! :D
Sen måste jag säga att denna bilden skriker fjårtis ! oså hatar du mej inte nu för det :D
För er som inte fattar det så är det ju MARKUS SKEDMAN på bilden

flååååt :(

förlåt för super dålig uppdatering dom senaste dagarna men har blivit så mycket annat som man gjort ist :( Ska försöka bli bättre på att uppdatera igen. Men idag har jag typ chillat hela dagen en sväng t stan med mamma och sen hem så kom molly en stund oså. Imon blir det harrypotter med mamma och jossan. Får vell hoppas att den är bra iaf. Men ska sova nu. PUSSPUSS

trött

Det har blitt lite dålig uppdatering nu dom senaste dagarna men det får ni leva med.
Igår blev det en sjukt kul dag/kväll med molly. Så kom vi på att vi ska starta ett zoo med massa konstiga djur och så ska vi ju självklart baka pizza där oxå (y)
Sen kommer nog markus hit en stund.
felicialiljagustafsson en enormt saknad knasboll :D

yeaah

Nyss städat i köket (y) jag och erika är la rätt bra på att stöka ner :) Sitter och kollar på jönsonligan fyfan vad tråkiiigt :) Vi sov hos sanna förra natten och ska göra det inatt oxå och erika när vi skulle gå och lägga oss typ klockan tre.

julia- mmmmmm, * gosar med en tiger*
erika- esther brukar spy på den!
julia- kastar den på mig.
julia- gosar fortf i sängen.
erika- visst är sängen mysig!
...
julia- aaaa!
erika- man känner sig.. som en .. prinsessa från... VETLANDA


HAHAHAHAH nej men seriöst det va kul :D
Hittade massa bilder från i sommras (y)





smyyygfoto !!. Kolla han med håret. HAHAHAHAH

hejhejhej

nyss vatt på änglagård med mor min och jussan. TRÅÅKIGT
Nu är jag hos erika så ska vi sova hos sanna fast hon är inte hemma men asso aa Kanonkul (y)

RSS 2.0