mördande legender

Klockan är typ halv nio och jag är skit trött skulle kunna somna vilken minut som helst. Badade iaf innan AS SKÖNT och nu efter så är jag skit seg i hela kroppen så får la ta och gå och lägga mig snart.
Har precis kollat på filmen mördande legender, helt okej faktiskt eftersom det är en rätt gammal film så är den ju lite dåligt gjord men slutet var bra och inte direkt något man väntar sig.
Ne ska ta och lägga mig i sängen och kolla på antingen smurfarna eller knatte, fnatte och tjatte (y) hihih
pusss

tjoo

Asso seriöst är det ens "bus eller godis dag" idag ? Ungjävlar som kommer hit och jossan skriker DET KOMMER BARN! GÖM DEJ! så båda två sitter ner på golvet och ungarna slutar ju inte plinga heller eftersom att hundarna skäller, så går dom äntligen och fem minuter senare kommer dom tillbaka. Så jag öppnar dörren och dom ba BUS ELLER GODIS och jag -vi har inget godis, SLUTA plinga nu! Hahahah så nu kommer dom fan inte tillbaka igen för då blir jag jävla med sur. Nehe om man skulle ta och sova en stund kanske ? PUSS

Gummiankor


tjaa

Efter att ha spelat mario en timme, ska vi gå ner till byn och kolla lite, sen ska jag ta tag i mitt liv och gå ut med hundarna. ikväll blir det förmodligen film (mördande legender & I know what you did last summer) 
Klickade även hem ett par nya suuper snygga skor igår. Ni får bild när jag fått dom och bestämmt mig för ifall dom ska få flytta in hos mig eller inte :D

hejhej

Sitter i soffan vaknade för en stund sen och kunde inte somna om. Så ska la ta och göra mig varm choklad eller något och kolla på big brother. Ikväll blir det film och kanske bad i utomhus bubbelbadet, inte helt fel :D Ne men nu ska jag chilla en stund och sen ut och gå med vuvvarna.
Hejsvejs :)

Love

Eftersom det inte finns tv i andra rummet parkerar jag i samma rum som syster. Fick en skithård säng men julia fixar allt så nu är det massa mjuka kuddar att sova på (y)


hejhej

Sitter i soffan och kollar på big brother med syster.
Sen måste jag säga att jag saknar min manda massa !

Love love love

Gick upp till lektionen i exel lite tidare än vi skulle börjat så va läraren där så jag och oliva svarade på lite frågor på ett papper och sen fick vi gå så vi slutade innan lektionen började :) sen måste jag ju skriva att jag har A i exel och gick även till läraren i arbetsmiljö så fick jag ett nytt häfte med massa frågor så om jag svarar på dom kan han ändra mitt betyg där. Finns det bättre lärare ?

Snart blir det att börja packa och handla litebinför imorgon :)

Dagens :
Svarta knästrumpor, tunna strumpbyxor, svart klänning och vit mössa :)


Hej

Aldrig mer skräckfilm kan jag ju säga ! Jag höll på att pissa ner mej, fanny och jag gick när det va 20 minuter kvar av filmen... Nu blir det film med syster heeeela natten


tjaaah

Ikväll blir det bio med bästa fanny.
TAGGAAAA !!!!

Hej

Ligger i sängen och kollar på sex and the city. Ska hämta spikmattan oxå eftersom jag sover bättre med den och vaknar inte 120 gånger varje natt, som jag gör utan den.
Imorgon blir det förmodligen bio med fanny och kanske andreas, har varit bestämt länge nu men folk i min omgivning har ju problem med att bestämma sig. På torsdag måååste jag börja packa med så jag är färdig med det till på fredag :))
Ne nu ska jag försöka sova. Kom precis på att jag glömde ta mina vitaminer i dag (ska göra en piggare, och lättare att konsentrera sig) men en dag utan dom gör nog inget (a)


Tjja

Sitter och kollar på desperate housewives med fanny.
Ikväll blir det la plugg och fixa lite mer på rummet.
Imorgon blir det bio :)))


Tjaa

Ligger i sängen och kollar på film.
Har gjort om lite på rummet nu, så det känns typ lite mindre och mysigare.
Skulle ha gått på bio idag men nu blev det visst inte så. Aja.

Imogon blir det den tidiga bussen, 07.01 :( bara för att jag ska hinna möta jonna innan det blir skridskor. Jag som är en sån isprinsessa.
Åker iaf på fredag klockan 12.05 tror jag tåget gick iaf :) skulle åkt klockan två men pappa sa att vi kommer fram så sent då så det fick bli tolv ist. Får iaf göra mitt måleriprov innan alla andra så vi får la se hur det går, bara satt ni vet så är a&o renlighet, jag som trodde det va spackling eftersom det är allt vi gör :)
Kommer bli skit mysigt att sova med en liten vovve iaf även om jag måste ta ögondroppar fyra gånger per dag och nässpray bara fatt jag är allergisk mot katten, men det kan jag faktiskt leva med eftersom jag inte är där uppe särskilt ofta.
Så ska jag kolla lite hur vi ska göra med skoterkortet oså med :)

Men nu ska jag drunkna i alla 50 papper om något så spännande som EXEL. Kom på nu att jag har prov i idrott på tisdag med, hur man nu kan ha det men det blir nog bra. Får plugga hela dagen imon ifall jag ska hinna. Ska kunna allt i exel till på torsdagen, idrotten till tisdag, målerisaken till fredag också har jag engelska muntligt på tisdag och sen en sak i svanska typ man ska skriva massa om en bok vi läser. Känner att jag ska släppa ipaden nu och ta fram datorn ist. Kommer få plugga hela natten meeen puss hej


Godmorgon

Igår blev det film och massa kul med ida, alex och markus.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer ska iaf va med markus så får vi ju se vad som händer :)

Vrid på huvudet :)


Hej

Skolan idag va heelt okej. Efter skolan blev det två timmar på gymmet och sen utvecklingssamtal, det va mest positivt eller aa typ bara positivt. Imorgon ska jag va med markus så får vi la se vad vi hittar på.
Imorgon blir det måleri hela dagen vi ska spackla... Skiiit tråkigt men sånt är livet.
Imorgon är det bara en vecka kvar tills jag åker till pappa !


KhjärtaR

KAJSA ÄR KÄR I RALLE !

Nalle puh

Så läst dom sidorna vi skulle i boken nu, den är svår att förstå men börjarbkomma in i den nu så den är faktiskt helt okej.
Var ju med alexander och markus idag, vi kollade film och snackade en massa.
Imorgon blir det utvecklingssamtal, hoppas att det är mest positivt man får höra. Så hade tänkt hinna med någon timme på gymmet innan jag åker tillbaka till skolan idag.
Nu ska jag fixa till sängen gå och hämta en apelsin och kolla på nalle puh!
Hiihih puss godnatt


tjaah

Kollat på the exorcism of emily rose nu eller aa halva iaf. skiit äcklig eller typ konstig ;p
I helgen blir det förmodligen bio med markus, yngve och kanske ida :D As najs.
Ne ska la dra mig hemmåt snart har ju lite läsning att fixa men det blir nog bra det :D

Tjaaa

Hahhaah snäll jag känner mig när min kära vän skrev att han kanske ska byta t ett gymnase i tenhult och jag svara okej trevligt han ba "inget om att du kommer sakna mig om jag byter ? :( <3" hahahah bra att man ska behöva fråga om det nu för tiden xd.


65+

Sitter på friskis och ska snart byta om oså, det är typ 30 65+ are här. Undra vad dom tränar ;o


Serier i höstmörkret

Hur mysigt är det inte att krypa ner i sängen med favoritserien på teven ? Specielt nu när man inte vill något annat än att ligga inne, ut i kylan ? Nejtack

Jag har tre abseluta favoriter; desperate housewives, sex and the city och gossip girl. Lite jobbigt eftersom jag kollar på typ tio avsnitt av en serie sen känner jag för att kolla på en annan oså gör man det och nu är alla serier ganska så ihopblandade i mitt huvud men det är ju helt okej ibland iaf :D


Apelsin

Kom precis på hur mycket jag älskar lukten av apelsin, luktar lixom friskt fast ändå inte aa ni fattar hur jag menar :)
Imorgon står skola och gym på skemat (y) Blir nog skit bra.
Måste bara säga att hösten suger skit kallt hela tiden och det är inte okej ;o
Tur att man gav mamma en värme filt i julklapp :))


Mattesnille

Det blev inget gym idag eftersom jag fastnade vid matteboken, om jag ska hinna färdigt nu till på måndag måste jag räkna 22 tal varje dag men det ska jag la fixa vill ju iallafall få E på provet annars känns det ju lite jobbigt :p
Ska räkna vidare nu ska försöka skriva något mer innan jag somnar sen :)

Min klass


Tjjaaa

Sitter i sängen med världens bästa kille och kollar på gossip girl. Hihihiih skit mysigt :D
Senare blir det förmodligen en sväng till friskis och träna någon timme :D (om jag orkar)


The moment i met you

Spikmatta, gossip girl och redbull kan det bli bättre ?


Sorry

Förlåt för dålig uppdatering men ska försöka bättra mig nu. Igår blev det en sväng ut till månsarp med fanny, va på hennes systers 20års fest. Sen efter stack jag hem och hon till johan.
Idag har jag typ inte gjort något alls men sånt ät livet (y)
Hiihih puss


Hej


Sitter i sängen och ska försöka läsa 39 sidor i en hel konstig bok (y) vi har någon bok som vi ska läsa till svenskan imorgon ;o
Dålig uppdatering jag vet, ska försöka bättra mig :))


Hejhopp

Ligger i sängen och kollar på efterlyst.
Idag har jag träffat fanny vi gjorde typ allt och ingenting, sen stack jag in till stan och tränade en stund och sen träffade jag markus och joel.

Kan ju säga att måleri va abselut inte min grej super tråkigt, fast idag höll vi iochförsig bara på att slipa och spackla så det kanske blir roligare sen, men det lär vi ju märka :))

Imorgon ska jag träffa markus en stund innan han skanin till stan och repa och sen efter det ska jag träffa fanny.
Men ska göra popcorn nu och kolla på film, supermysigt !
Godnatt !

Dagens;
Byggbyxor; fått från skolan
Tröja; lager157


Gissa vad jag gööör ! :))


Godnatt

Träffade min underbara pojkvän en stund idag, han borde vara glad att han har mej annars skulle han inte överlevit :o
Sen vid typ sex stack jag in till stan för att träna imorgon tror jag att jag ska träna direkt efter skolan om jag orkar då, har iaf måleri imon !
Nej men nu ska jag ta tag i matten och försöka komma framåt med den...


Puss godnatt

Mår ganska så dåligt nu är super förkyld så skulle behöva sova ett par timmar nu men det ska nog gå att fixa (y)

Ny tröja från holebrook.


Matte och engelska

Gaaah mitt liv suger hårt nu ...

Ni kan aldrig gissa varför ;o
Engelska ska va på typ 500 ord och ska va inne imon jag har skrivit 6 ord, plugg hela natten jaa det får Vell bli så.


God morgon !

Vaknade nyss, idag vet jag inte riktigt vad som händer mår inte skit bra så tror att det blir att ligga hemma och vila. Markus kanske kommer hit och pratar med mej :p

Igår blev en skit bra kväll med världens bästa Amanda helt seriöst det går inte ha tråkigt med den tjejen. Man kan sitta och göra ingenting med har ändå skit kul (y)

Hittade lite grejer igår på lager kanske lägger upp bilder på det sen, om jag orkar ;)
Men ska lägga mig i sängen igen nu puss på er


RSS 2.0